Schowek Twój schowek jest pusty
Twój koszyk jest pusty ...

Kategorie

Kontakt

  • MALEO
    Iwona Lasek
    ul.Sienkiewicza 62/9
    25-501 Kielce
    tel. 722-222-002
    NIP: 959-162-56-00
  • E-mail:biuro@ozdobyzfilcu.com.pl
  • Telefon722-222-002
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00 - 16.00, w soboty 10.00 - 14.00

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS
» Polityka prywatności

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu www.ozdobyzfilcu.com.pl
 
Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.
 
Dane osobowe pozyskiwane od Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich całkowite bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy naszego Sklepu.
Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.
Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

www.ozdobyzfilcu.com.pl

Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl